Contribuie la apariția cărții „ROCK sub seceră și ciocan”

Sustine Istoria ROCKului romanesc

Ajută-ne să publicăm prima carte 100% Hyperliteratura

Împreună cu Nelu Stratone, realizatorul celebrei emisiuni radio A lu’ Nelu, între 1992 și 2007 (timp în care i-au călcat pragurile studiourilor peste 500 de formații), dar și autorul a sute de articole fie în reviste de specialitate, fie colaborări în diverse cărți de istorie a fenomenului rock în România, pregătim un proiect inedit pentru piața românească de carte, o cronică a muzicii în rock în România.

ROCK SUB SECERĂ ȘI CIOCAN va fi prima carte din acest proiect amplu și, după cum sugerează și titlul, cartea va cuprinde o analiză atentă și detaliată a a rockului în perioada comunistă, povestea fascinantă a anilor ’60 până în momentul Revoluției din 1989.

• Urmărește clipul nostru scurt de prezentare, cu Nelu Stratone, autorul, și Andrei Ruse, directorul Hyperliteratura și editorul cărții, video realizat de Ariel Constantinof:

Precomandă cartea și susține proiectul ROCK SUB SECERĂ ȘI CIOCAN

CrestemIdei Istoria Rockului romanesc

Contribuie cu o donație prin campania de crowdfunding pe care am inițiat-o prin CrestemIdei.ro, una dintre cele mai cunoscute platforme care încurajează dezvoltarea de proiecte culturale.

Ne-am propus să strângem 8.500 de lei prin CrestemIdei.ro până la data de 20 noiembrie, astfel că orice donație și orice share contează. Poți dona o sumă minimă pornind de la 10 lei, sau 40 de lei (și vei primi cartea în format digital) sau 100 de lei (asigurându-ți precomanda cărții, cu autograf).

Pentru a vedea proiectul nostru pe CrestemIdei.ro, CLIC AICI

Mai multe despre proiect pe pagina cărții sau pe pagina de Facebook a cărții.