„Repertoarul amorului” lui Stelian Tănase – de la „hitul verii” spre „cartea anului”

Cu producția cărții apropiindu-se de 15.000 de exemplare (8.000 deja vândute și în librării, un nou tiraj de 5.000 de exemplare gata să vină din tipografie în curând și cereri masive constante), Repertoarul amorului lui Stelian Tănase se luptă deja pentru un loc pe podium în topul celor mai vândute cărți ale acestui an, la numai trei luni de la apariție. Probabil în ceea ce privește cărțile autorilor români nu încape îndoială că este cea mai căutată și citită din ultimii ani.

Lansată la începutul lunii iunie, în cadrul Bookfest 2019, „micuțul” repertoar care prezintă 69 de povești de dragoste din istoria lumii, tratând cupluri celebre din diverse domenii (artiști, scriitori, dictatori, regi și regine, dar și criminali sau vedete hollywoodiene) a ajuns repede una dintre cele mai iubite cărți de publicul larg, în continuare (și probabil pentru încă mult timp) cerută insistent de cititori. Titlul a beneficiat și de o campanie solidă de promovare pe rețelele de socializare și a avut, prin notorietatea autorului ei, prezențe în emisiuni tv de audiență mare, aceste lucruri contribuind din plin la răspândirea veștii despre carte.

Librăriile comandă din tiraje cu miile de exemplare, cartea este pusă mereu pe rafturile celor mai vândute și apreciate cărți în toată țara și stocurile se epuizează în numai câteva ore. Totodată, succesul Repertoarului a împins și alte titluri ale autorilor români de la Hyperliteratura să fie căutate și achiziționate, dar a și favorizat dezvoltarea distribuției editurii: în acest moment Editura Hyperliteratura se găsește în aproape toate lanțurile de librării din țară (în cele care nu suntem, vom intra cât de curând), pe toate platformele online, în majoritatea librăriilor indepedente, la chioșcurile de ziare și sperăm ca în viitor și în câteva dintre lanțurile de hypermarketuri din țară, existând deja discuții în acest sens.

Avem speranța că valul prielnic al vânzărilor Repertoarului amorului este doar prima fază din viața acestei cărți și sperăm să ajungă nu foarte departe și cartea anului, căci potențialul ei este unul uriaș. Editura Hyperliteratura va suplimenta de câte ori va fi nevoie noi tiraje pentru ca fiecare cititor care-și dorește cartea să o poată găsi. Chiar dacă sunt perioade scurte în care Repertoarul amorului pare de negăsit, aveți garanția noastră că el va reapărea pe rafturi sau în stocuri cât de repede posibil. În librăriile partenere, acolo unde nu mai sunt exemplare, puteți rezerva deja cartea (Cărturești, Humanitas, Libris, Elefant.ro ș.a.), dar puteți plasa comenzi online pe site-ul nostru propriu, iar cum vin exemplare noi de la tipografie, le vom trimite către dvs.