„Repertoarul amorului 2”, de Stelian Tănase, disponibil prin precomandă pe Libris.ro

Începând de astăzi, 5 august, până pe 16 septembrie, continuarea best-seller-ului de anul trecut, Repertoarul amorului 2 – alte 69 de povești de dragoste din istoria lumii, de Stelian Tănase, poate fi comandat de cititori prin Libris.ro, AICI. Mai mult, primele 500 de exemplare date în cadrul acestei campanii vor avea și autograful autorului.

 

Repertoarul amorului 2, Stelian Tanase, Hyperliteratura

 

Repertoarul amorului 2 este primul titlu pregătit de Hyperliteratura pentru această toamnă. Până în prezent, din primul volum al cărții, publicat în iunie anul trecut, s-au vândut aproape 20.000 de exemplare, fiind în top-urile tuturor librăriilor și cu siguranță cea mai vândută carte semnată de un autor român de anul trecut. Celor 69 de „fișe” de relații celebre li se vor adăuga astfel încă 69 de povești care au făcut înconjurul lumii și chiar definesc felul în care ne raportăm la iubire, la care Stelian Tănase a lucrat aproape un an.

Manuscrisul noului volum, mult așteptat de public, a fost terminat de Stelian Tănase la finalul lunii trecute și a fost predat deja redacției Hyperliteratura, care în acest moment se ocupă de corectarea și redactarea acestuia. Repertoarul amorului 2 va intra în tipar la sfârșitul lui august și va fi disponibil online și în librăriile partenere după data de 16 septembrie. Până atunci, poate fi rezervat deja prin precomandă prin Libris.ro.

Notă: Atragem atenția însă asupra faptului că în multe librării stocurile cărții vor fi limitate (din cauza datoriilor difuzorilor de carte către editură) și, de asemenea, vor fi librării în care vom refuza distribuția exemplarelor până la eșalonarea datoriilor și plata lor măcar parțială către Hyperliteratura.