Precomandă thrillerul „Păpușarii puterii” și susține apariția cărții

În luna noiembrie, vom publica la Hyperliteratura primul thriller din colecția noastră de proză contemporană. Este vorba despre Păpușarii puterii, o incursiune în lumea politică din spatele televiziunilor, un roman care îți arată cum se împletesc ițele sistemului, o carte ca un manual de manipulare, după care nu vei mai privi niciodată mass-media la fel.

Vezi video-trailerul proiectului

Păpușarii puterii reprezintă totodată debutul în proză al jurnalistului Alexandru Rusu, realizatorul emisiunii Serviciul de noapte, din fiecare joi noaptea, la Radio România Actualități. Este decorat de Casa Regală a României pentru activitatea în domeniul radiofonic și deține Premiul FreeEx pentru libertate de exprimare.

Pentru a susține acest proiect, te invităm să te alături celorlalți cititori în campania noastră de crowdfunding și precomenzi, ca astfel să strângem fondurile necesare publicării cărții. Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina aceste proiect pe platforma Sprijina.ro și să alegi una dintre recompensele oferite de noi, AICI.