Cristian China Birta (Chinezu): „Repertoarul amorului” ar trebui dat ca studiu de caz pentru promovarea cărților

Chinezu Cristian China Birta, Repertoarul amorului, Stelian Tanase, Editura Hyperliteratura

Binecunoscutul blogger „Chinezu” (Cristian China Birta) vorbește într-unul dintre clipurile sale recente despre best-seller-ul Repertoarul amorului, de Stelian Tănase, care se apropie de 20.000 de exemplare publicate, spunând că savoarea cărții o face nu numai documentarea intensă a autorului, ci și felul în care acesta își exprimă opiniile vizavi de personajele celor 69 de povești de dragoste.

Mai important însă, „Chinezu”, care este un expert în promovarea și marketingul online, remarcă felul în care a fost gândit Repertoarului amorului, de la subtitlul „69 de povești de dragoste din istoria lumii”, copertă și felul în care titlul a ajuns la publicul larg, sugerând că ar trebui dat ca studiu de caz pentru promovarea cărților:

Cartea este un produs. Care înseamnă investiția, marketingul și apoi să încasezi. Despre asta e vorba. „Repertoarul amorului” ar trebui dat ca studiu de caz pentru ce face o editură mică cu un autor consacrat, dar care a mers pe regulile de piață.

 

Alte cărți ale Editurii Hyperliteratura recomandate de Cristian China Birta sunt: Sângele apă nu se face, de Adrian Pârvu; Despre tristețea femeilor frumoase, de Andrei Ruse; sau Am fost un copil reușit? de Octavian Soviany, pe care le puteți vedea prezentate mai jos: