Cea mai așteptată carte din 2020? Repertoarul amorului 2

Ieri, scriitorul Stelian Tănase a anunțat pe pagina sa de Facebook că a terminat de lucrat la cel de-al doilea volum din Repertoarul amorului – 69 de povești de dragoste din istoria lumii, continuarea best-seller-ului de anul trecut, cu aproape 20.000 de exemplare vândute. În plină pandemie și în contextul scăderii pieței de carte cu mai bine de 60%, este titlul cel mai așteptat de librăriile din toată țara.

De luni de zile suntem întrebați atât de distribuitorii de carte, cât și de cititori: când iese noul volum din Repertoar? Ei bine, nu mai e mult. Începem numărătoarea inversă.

 

Repertoarul amorului 2, Stelian Tanase, Hyperliteratura

 

Repertoarul amorului 2 – alte 69 de povești de dragoste din istoria lumii se va putea precomanda începând cu primele zile din septembrie pe librăria online Libris.ro, cu autograful autorului. Cartea va ieși din tipar la sfârșitul lunii și va fi disponibilă apoi în toate rețelele de difuzare de carte din octombrie.

Celor 69 de „fișe” de relații celebre li se vor adăuga astfel încă 69 de povești care au făcut înconjurul lumii și chiar definesc felul în care ne raportăm la iubire, la care Stelian Tănase lucrează de mai bine de un an de zile.

Va avea cartea succesul primului volum, cu toate că realitatea în care trăim acum s-a modificat drastic? În situația în care majoritatea editurilor au redus drastic programul editorial, în care tirajele s-au înjumătățit cel puțin, iar librăriile sunt mai mult goale, va reuși noul volum din Repertoarul amorului să stârnească același interes? Sau este, cum am auzit din partea unor parteneri, chiar titlul care poate resuscita piața de carte? E o întrebare plină de speranță care stă pe buzele tuturor.

Vom reveni cu detalii în curând.