Campania de crowdfunding pentru „Rock sub seceră și ciocan” s-a încheiat: 130% obiectiv atins și peste 100 de precomenzi

Hyperliteratura Rock sub secera si ciocan Campanie crowdfunding Crestemidei

Campania noastră de crowdfunding organizată prin platforma CrestemIdei.ro între 5 octombrie și 20 noiembrie tocmai s-a încheiat, reușind prin ajutorul vostru să atingem 130% din obiectiv, să promovăm proiectul nostru editorial la nivel național, și să asigurăm deja peste 100 de precomenzi ale cărții în format tipărit și ebook. Astfel, împreună cu cei 86 de susținători am putut da viață primei părți din cronica muzicii rock în România, volumul Rock sub seceră și ciocan, semnat de Nelu Stratone, care abia ce a ieșit din tipar și a făcut cunoștință ci primii cititori la târgul de carte de la Gaudeamus.

Obiectiv atins în numai două săptămâni!

De fapt, suma pe care noi am cerut-o, care să acopere o bună parte din cheltuielile tipografice ale proiectului, 8.500 de lei, a fost atinsă în numai două săptămâni de la începerea campaniei, pe 20 octombrie, următoarele 30 de zile ale campaniei noi hotărând să întrerupem promovarea ei la fel de intensă și să ne bucurăm de donațiile venite de la cei care au dorit să contribuie la nașterea acestui proiect, chiar dacă obiectivul fusese atins.

Vă mulțumim tuturor care ați donat și precomandat cartea în primul rând (începând cu această săptămână vom contacta fiecare susținător, pentru a-i trimite exemplarele), tuturor celor care ați dat de veste despre campania și cartea noastră și tuturor care ați fost alături în acest demers și ne-ați ajutat fie direct, fie prin influența voastră mai departe.

Cartea noastră, a tuturor!

Ca s-o luăm de la început, trebuie să-i mulțumim în primul rând lui Ariel Constantinof, care a crezut în proiectul nostru și ne-a ajutat nu doar cu stabilirea ideilor de bază ale campaniei de crowdfunding, dar și cu clipul de prezentare al cărții, de la care a pornit toată aventura. #rockon, Ariel! Avem printre cele mai faine video-trailere de carte din țară și ne bucurăm că ai răspuns invitației noastre de a ne ajuta, iar o bună parte din succesul campaniei și al cărții pe viitor ți se datorează și ție într-o bună măsură!

Mulțumim întregii echipe de la CrestemIdei.ro pentru felul profesionist în care s-au comportat și ne-au ajutat pe durata întregii campanii. Nu am simțit nicicând că am utilizat o „simplă” platformă, ci că am avut alături niște parteneri adevărați, dispuși oricând, la orice oră, să ne ofere suportul lor.

Mulțumim lui Cristian Ghica pentru că ne-a oferit romanul său, Rockescu, pentru a-l da cadou alături de precomanda cărții. O carte a cărei lectură merge de minune alături de Rock sub seceră și ciocan.

Mulțumim lui Liviu Mihaiu și Radio Guerrilla, care au strigat pe toate rețelele sociale despre proiectul nostru și au avut încredere că vom face o treabă bună. Liviu Mihaiu a scris chiar ieri despre carte că este „un manual obligatoriu, (…) o istorie fabuloasă a vieții artistice muzicale in comunism şi a supraviețuirii artelor muzicale din ghearele cenzurii”. #rock on, Liviu, pentru că ai fost alături de noi în toată această perioadă, nu doar ne-ai susținut, dar ne-ai alimentat cu optimism aproape zi de zi, venind și la întâlnirile noastre, la târgul de carte apoi, urmând să ne spui câteva cuvinte și la lansarea oficială de pe 25 noiembrie, din Club A.

Mulțumim lui Jovi Ene și proiectului Filme-Carti.ro și lui Victor Miron și proiectului Cărțile pe față, doi oameni alături de care generăm de ani de zile biți de cultură online și promovăm cărțile la un nivel pe care alții nici nu-l credeau posibil. Vă mulțumim pentru donații, susținere și pentru faptul că da, prietenii la nevoie se cunosc.

Mulțumim Voicu Rădescu și Green Hours, lui Marius Ghenț și Vice România pentru super articolul cu Nelu, în plină campanie a crowdfundingului, de asemenea oamenilor cu influență în online, Cristian Manafu și Vlad Tăușance, care au pus și ei umărul serios la proiectul nostru. De asemenea mulțumim lui Cristian Hrubaru și ROCK Fm pentru promovarea campaniei.

Exceptând numele de mai sus și a susținătorilor care au dorit să rămână anonimi, și cu precizarea că vom corecta sau completa numele întregi după ce vă vom contacta pe fiecare, în ordine cronologică a donațiilor făcute, mulțumim:

Albert Nemet
Catalin Eugen Caba
Chitu
Aurelian Săndulescu
Razvan Radu
Ilie Mihuţ
Eduard Spighel
Pâzgu
Titus
Cosmin Dan Braiculescu
Mihaela Dan
Andrei Popilian
Andrei Manea
Mihai Torica
Bogdan Munteanu
Lucian Bologa
Marius Damoc
Popescu Victor Mircea
Cristina Boca
Liviu Goldenberg
Muntean Oana Maria
Marius Pintea
Emilian Nicolae
Parmena Zirina
Radu Isfan
Paruschi Costel
Gaga Ionut
Andrei Mocanu
catalin
Ciprian Moga
Sidorencu Catalina
Othello Florentin Milcof
Nicolae Cristea
Florin Oslobanu
Dan-Rares Raducanu
Anamaria Todor
Claudiu Oancea
Radu Vladimir Cotet
Ma Ka
Tudor Rogojanu
Toni Dijmarescu
vali
Stefan Gheorghe
Mugur Bucuresteanu
anton1616
Andrei Ghimuș
Laurentiu Nastasa
Roxana
Cioaca Paul
Cătălin Ungureanu
Maria Magdalena Dinu
Doru Alexandru Radu
Serban Lia
Popescu Mihai-Sorin
Mihai Dumitrescu
Kerekes Ioana Amalia
Andrei Petrescu
Alexandra Vornicu
Iulian Dogariu
Florian Barca
Brindusa D
Lavinia Ilies
Gabriel Tanascu
Raluca Fratila
frankie
Alexandra Ghecenco
Gruescu
Radu Râmniceanu
Mihai DirtyShirt
Ionuț Stoica
Cătălin Vasile
Calin Cracana
Blanariu
Anca Nicula
Simona Capraru
Adrian Matala
Vlad Verestiuc