Al doilea volum din „Repertoarul amorului”, de Stelian Tănase, a intrat în librării!

Anul trecut, în luna iunie, Stelian Tănase lansa la editura Hyperliteratura Repertoarul amorului – 69 de povești de dragoste din istoria lumii, iar până la sfârșitul verii devenise deja una dintre cele mai vândute cărți românești din ultimii ani (în luna august creându-se deja o adevărată „isterie” a cererii, lună în care s-au dat mai bine de 10.000 de exemplare). A fost comentată intens pe tv, în presă, pe toate canalele de socializare online, iar sfârșitul lui 2019 a prins cartea în primele rânduri ale top-urilor anuale ale tuturor librăriilor din țară.

După mai bine de un an de la lansarea primului volum, continuarea acestuia, Repertoarul amorului 2 – alte 69 de povești de dragoste din istoria lumii abia ce a ieșit din tipar și primele mii de exemplare au luat deja drumul librăriilor, cererea fiind la fel de mare, în ciuda scăderii pieței de carte din perioada pandemiei. Puteți găsi deja cartea pe rafturi în lanțurile Humanitas, Cărturești, Librarium, dar și online pe Libris.ro sau chiar pe magazinul nostru.

Noul volum, de aproape 300 de pagini, ne poartă din nou într-unele dintre cele mai interesante și intrigante relații care au existat vreodată, de la mari scriitori (Baudelaire, Borges, Camus, Eliade, Hugo, Pușkin, Saint-Exupéry sau Tolstoi), cântăreți sau compozitori celebri (Elvis, John Lennon, Liszt, Wagner sau Amy Winehouse), regizori și actori (Brigitte Bardot, Chaplin, Anthony Quinn, Rudolph Valentino), regi și dicatori (Bokassa, Castro, Ceaușescu, Stalin), președinți de stat (Clinton, Kennedy, Sarkozy), milionari excentrici, criminali sângeroși sau abuzatori sexuali, scandaluri internaționale, Stelian Tănase tratând nu doar evenimente istorice marcante, ci și mișcări importante precum #metoo și procese recente. Iar acestea sunt numai câteva din numele și temele celor 69 de povești ale noului Repertoar.